facebookVig Dyreklinik

din dyrlæge i Odsherred


Klinikkens faciliteter

Vig Dyreklinik råder over moderne udstyr, der hjælper os til at øge dit dyrs sikkerhed og til at stille dets diagnose så hurtigt som muligt.


Klinkkens laboratorie kan analysere blodprøver både til generelle helbredsprofiler - men også til vurdering af hormonelle forstyrrelser og som støtte til væskebehandlinger. 
At laboratoriet befinder sig på selve klinikken giver i sagens natur mulighed for at iværksætte den korrekte behandling langt hurtigere, end hvis prøverne skulle sendes ud af huset. De fleste resultater har vi inden for 15-20 minutter. Du får altså svaret på dit dyrs blodværdier, mens du venter. 

 

Når klinikkens patienter skal have tandbehandlinger foregår det med ultralydstandrenser og, hvis nødvendigt, også med highspeed-bor. Udstyret minder meget om den slags, man som ejer ser hos sin egen tandlæge. Det er med til at sikre en så hurtig og skånsom afhjælpning af dyrets tandproblemer som mulig. Da ingen dyr dog friviligt underkaster sig den slags behandlinger, er proceduren nødt til at foregå under narkose.

 

monitorVig Dyreklinik gør meget ud af at sikre sine patienter under narkose. Klinikken har derfor valgt at anvende avanceret overvågningsudstyr under operationerne. Udstyret er meget følsomt og giver alarm ved selv små afvigelser fra normalværdier både med hensyn til ilt- og co2-indhold i blodet, blodtryk og patientens temperatur.

 

roentgenrum

 

Endelig har klinikken eget røntgenudstyr, som også er en uvurderlig hjælp i mange situationer. Alt afhængigt af problemets art og patientens temperament kan røntgenfotograferingen ske med eller uden lidt beroligelse. Når billederne er fremkaldt, gennemgår dyrlægen billederne og konsekvensen af dem sammen med dyrets ejer(e).

Adresse

Gl. Nykøbingvej 31b

4560 Vig

tlf: 59 31 81 00

  

  

 

Få minutter fra Holbæk af den nye rute 21

 

 

 

åbningstider

mandag - fredag: 9 - 17

lørdag: 9 - 12

telefontid

mandag - fredag: 8 - 17

lørdag: 9 - 12

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.