facebookVig Dyreklinik

din dyrlæge i Odsherred


Hvad koster det?

 

Vig Dyreklinik er, som alle andre danske dyreklinikker og dyrehospitaler, en privat virksomhed, der skal eksistere på baggrund af de indtægter, vi tjener. Der er ikke noget tilskud i form af offentlig sygeforsikring, som du kender det hos lægen og sygehuset, så du skal selv afholde hele beløbet for behandlingen af dit dyr. 

 

Heldigvis har du som dyreejer mulighed for at forsikre dig, så du ikke i samme grad behøver tænke på økonomien, når du står i en situation, hvor dit dyr behøver en større eller mindre undersøgelse, behandling eller operation. Der er mange forsikringsselskaber, der tilbyder disse forsikringer. Priser og vilkår varierer fra selskab til selskab og mellem de forskellige dyreracer.

 tryg

agria 

selandia 

 gartnernes

 

img logodyrekassen 

 

 

Danske forsikring 

 codan

 

 

 

Vig Dyreklinik udfører en lang række behandlinger og undersøgelser. Nogle af disse behandlinger er ensartede og forudsiglige, hvorfor det er muligt at sætte en fast pris. Priser  på nogle af disse behandlinger kan du se under menuen "priser".

I nogle tilfælde kræver det en nærmere undersøglese af dyret inden dyrlægen kan lave et skøn over omkostningerne ved behandlingsforløbet.

Hvis ikke andet specifikt er aftalt før undersøgelse og behandling påbegyndes, forventes det at afregningen sker, når dyret går hjem. Vi modtager dankort, chek og kontanter. Ved andre betalingskort henvises til hæveautomater i Vig Hovedgade. 

 

Behandling uden for normal åbningstid

Uden for klinikkens normale åbningstid er der et tillæg på 100% på konsultationer og 50 - 100% på operationer og andre behandlinger. 

Adresse

Gl. Nykøbingvej 31b

4560 Vig

tlf: 59 31 81 00

  

  

 

Få minutter fra Holbæk af den nye rute 21

 

 

 

åbningstider

mandag - fredag: 9 - 17

lørdag: 9 - 12

telefontid

mandag - fredag: 8 - 17

lørdag: 9 - 12

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.