facebookVig Dyreklinik

din dyrlæge i Odsherred


Alternativ behandling af dyr tilbydes

Hos Vig Dyreklinik tilbyder vi, ud over traditionel behandling af dit kæledyr, også alternativ behandling af dyr. Vores klinik er beliggende i Vig, og vi har derfor mange kæledyrsejere og kæledyr, der kommer fra hele Odsherred samt Holbæk og omegn for at blive behandlet af vores dyrlæge.

Traditionel og alternativ behandling af dyr

Vores dyrlæge, Morten Riis, blev uddannet i 1991, men ud over den traditionelle dyrlægeuddannelse har han også taget en række forskellige uddannelser inden for alternativ behandling af dyr. Der er tale om behandlinger inden for klassisk homøopati og akupunktur.

Det betyder, at vi faktisk er en af de få klinikker i Danmark, der kan tilbyde en holistisk og alternativ behandling af dyr.

Vi tilbyder naturligvis også almindelige behandlinger som for eksempel:

  •  Blodprøveanalyser i vores eget laboratorium
  •  Konsultationer efter aftale
  •  Røntgenundersøgelser
  •  Større og mindre kirurgiske indgreb
  •  Gratis tandtjek.

Akupunktur og homøopati kan i særlig høj grad være en fordel for dit kæledyr, hvis det har ondt, men der er også mange andre tilfælde, hvor denne form af behandling kan være at foretrække. Sammen med dig vurderer vi på baggrund af dit kæledyrs symptomer, hvilken behandling der vil være den rette for lige netop dit kæledyr.

Kontakt os og hør mere eller book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om vores behandlinger, eller ønsker du at booke en tid til en undersøgelse af dit kæledyr, er du velkommen til at kontakte os. Vores klinik har en central beliggenhed i Odsherred, og den er således let tilgængelig, uanset om du kommer fra Vig, Holbæk eller andre omkringliggende områder.

 

Homøopati til dig selv

Har du selv nogle helbredsmæssige problemer du  kunne tænke dig at få gjort noget ved er homøopatisk behandling måske noget for dig. Morten Riis har startet en human klinik for Klassisk Homøopati i Nykøbing. Læs mere om det på Klinik for Klassisk Homøopati

 

Adresse

Gl. Nykøbingvej 31b

4560 Vig

tlf: 59 31 81 00

  

  

 

Få minutter fra Holbæk af den nye rute 21

 

 

 

åbningstider

mandag - fredag: 9 - 17

lørdag: 9 - 12

telefontid

mandag - fredag: 8 - 17

lørdag: 9 - 12

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.