facebookVig Dyreklinik

din dyrlæge i Odsherred


Dyrlæge Morten Riis

mortenJeg blev færdig uddannet dyrlæge i 1991, og har arbejdet på forskellige dyreklinikker og -hospitaler i nogle år, både med kæledyr og produktionsdyr. I 1997 startede jeg Vig Dyreklinik, og overtog i april 2000 en praksis i Nykøbing Sjælland, der nu drives fra adressen i Vig.

Jeg har stor interesse i alternativ behandling, specielt homøopati og akupunktur. En stor del af mit virke er inde for disse behandlingstilbud. Jeg har i 1999 taget eksamen i klassisk homøopati under IAVH (International Association for Veterinary Homoeopathy), og i 1997 tog jeg ekamen i akupunktur under IVAS (International Veterinary Acupuncture Society). 

  

 

Tina W. Johansen Riis (gift med Morten Riis)

tinaJeg startede på klinikken i 2004, og jeg fungerer som klinikkens blæksprutte. Mine arbejdsopgaver er telefon- og klientbetjening, rengøring, indkøb af foder og petshop samt regnskaber. - Endvidere diverse 100 andre småopgaver.

 

 

 

 

 

Pelle - født 2001 i Vig Dyreklinik

Jeg er en velnæret klinikkat, der løber ud og ind ad døren sammen med kunderne. Det meste af tiden ligger jeg dog og sover bag printeren. Heldigvis bor Morten og Tina i den anden ende af huset, og de kigger til mig om aftenen. Jeg havde en bror der desværre måtte aflives grundet længere tids sygdom i januar 2013

Argon

argonvinterlowJeg er en Chesapeake Bay Retriever født april 2012. Når min far (Morten) er på arbejdet, ligger jeg på kontoret og holder øje med hvem der kommer ind på klinikken. Hvis i vil vide mere om mig, kan i gå ind på min hjemmeside ved at klikke her 

Adresse

Gl. Nykøbingvej 31b

4560 Vig

tlf: 59 31 81 00

  

  

 

Få minutter fra Holbæk af den nye rute 21

 

Døgnvagt for akutte tilfælde: 59 31 81 00

 

 

åbningstider

mandag - fredag: 9 - 17

lørdag: 9 - 12

telefontid

mandag - fredag: 8 - 17

lørdag: 9 - 12

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.