facebookVig Dyreklinik

din dyrlæge i Odsherred


Velkommen

Dyrlæge i Odsherred    

Velkommen til Vig Dyreklinik

Står du akut og mangler en dyrlæge i Odsherred og omegn, eller søger du en professionel og fagkyndig dyrlæge med mange års erfaring, så er du kommet til det rette sted.

Hos Vig dyreklinik har vi øje for din kat eller hunds velbefindende og sundhed. Her er dit kæledyr garanteret en faglig korrekt behandling af højeste kvalitet – i rolige omgivelser.

 

Den rette behandling til dit kæledyr   

På Vig Dyreklinik har vi udstyret og kompetencerne til at udføre mange forskellige behandlinger, hvor vi særligt har fokus på hunde og katte.                      

Vores klinik har egen operationsstue til rådighed, hvor vi foretager større og mindre kirurgiske indgreb. Hertil har vi røntgenudstyr, så vi hurtigt kan konkretisere den mest optimale behandlingsform til dit dyr samt eget laboratorium, hvor vi kan analysere blodprøver på stedet. Det betyder, at vi hurtigt kan stille en diagnose og gå i gang med behandlingen af dit syge dyr.


Vi tilbyder følgende behandlingsformer:

  • Røntgenundersøgelser
  • Blodprøveanalyser i vores laboratorium
  •  Konsultationer (efter aftale)
  •  Minde og større kirurgiske indgreb
  •  Akupunktur
  • Homøopati
  • Altid  gratis tandtjek på dit kæledyr

En alternativ tilgang til behandling

Dyrlæge Morten Riis har siden sin uddannelse til dyrlæge i 1991 også taget uddannelser i alternativ behandling af dyr inden for klassisk homøopati og akupunktur. Det betyder, at Vig dyreklinik, som en af de få dyreklinikker i Danmark, kan tilbyde konventionelle behandlingstilgange samt den holistiske alternative tilgang til behandlingen af dit dyr.

 

Du kan føle dig tryg hos din dyrlæge i Odsherred

Vig Dyreklinik bærer præg af en hyggelig atmosfære, hvor både du og dit kæledyr kan føle sig trygge og velkomne.         

Hos os betyder det ekstremt meget, at du føler dit kæledyr er i de bedste hænder, når du har brug en dyrlæge. Vi har derfor altid hjertet med i vores arbejde – både over for dyr og mennesker.                  

Dit kæledyr modtager altid behandling af den samme dyrlæge, fordi vi ved, at relationer mellem mennesker og deres kæledyr bygger på tryghed og tillid, og for dig betyder det, at du får en personlig relation til din dyrlæge i Odsherred.            

Vi stræber efter at have en god kontakt med dyr og mennesker, som besøger vores dyreklinik, og vi opfatter os derfor som dit dyrs ’praktiserende læge’.

 

Vi vægter faglighed højt

Det er vigtigt for os, at dit kæledyr modtager den bedste behandling. Ligesom at der forskes i nye måder at behandle mennesker på, så gør det samme sig gældende inden for veterinærområdet. Derfor tager vores dyrlæge løbende på kurser i Danmark og i udlandet for at tilegne sig nye behandlingsmetoder.

Kontakt os i dag - så finder vi en tid til dit kæledyr

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit kæledyrs helbred og evt. behandlingen af din kat eller hund. Hos Vig Dyreklinik tilbyder vi professionel pleje og omsorg til dit kæledyr.                   

Vi kan træffes på telefon 59 31 81 00 mandag til fredag 8-17 og lørdag 8-12.

 

Døgnvagt på Vig Dyreklink

Idet vi bor i tilknytning til Vig dyreklinik, har vi mulighed for at tilbyde selvstændig døgnvagt for akut syge og tilskadekomne dyr.       

Ring til din dyrlæge i Odsherred på 59 31 81 00. Der modtages kun vagtpatienter efter aftale.

 

** Ved ferie henvises til døgnvagten på Karlslunde Dyrehospital, tlf. 46 15 15 25

Adresse

Gl. Nykøbingvej 31b

4560 Vig

tlf: 59 31 81 00

  

  

 

Få minutter fra Holbæk af den nye rute 21

 

Døgnvagt for akutte tilfælde: 59 31 81 00

 

 

åbningstider

mandag - fredag: 9 - 17

lørdag: 9 - 12

telefontid

mandag - fredag: 8 - 17

lørdag: 9 - 12

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.